Menu
Your Cart

Achizitii publice SICAP / SEAP

Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP) reprezintă o infrastructura informatica unitara care oferă instituțiilor publice din Romania posibilitatea achiziției de produse, bunuri si servicii prin mijloace electronice.


SEAP este o platforma electronica operata de catre Agentia pentru Agenda Digitala a Romaniei (AADR), aceasta platforma asigura transparenta procesului si procedurilor de achizitii publice.


Site-ul oficial al Sistemului Electronic de Achizitii Publice SEAP este https://e-licitatie.ro Toate produsele comercializate de catre www.emaconstruct.ro / www.emadecor.ro (SC Ema Construct Metal Design SRL) sunt disponibile pentru achizitie publica si prin platforma SEAP.


Pentru a demara procesul de achizitie, plasati o comanda: direct pe site, telefonic la numerele 0733.148.706 / 0728.591.797 sau pe e-mail la contact@emaconstruct.ro


Pentru comenzile plasate direct in site la sectiuna de comentariu va rugam sa precizati ca doriti achizitia produselor prin platforma SEAP. Dupa verificarea si confirmarea telefonica, vom pune la dispozitie produsele si pe platforma SEAP, daca acestea nu sunt disponibile in acest moment pe platforma. Cand produsele devin disponibile pe platforma SEAP, veti fi anuntati si veti putea incepe procedura de achizitie publica electronica. Dupa initierea achizitiei si deliberarea ofertei, vom emite o factura fiscala cu cont de trezorerie care va insoti marfa, iar aceasta din urma va fi livrata la adresa specificata pe comanda.