Menu
Your Cart

Politica de confidentialitate

1. Condiții Generale

1.1. Prezenta Secțiune, ”Confidențialitatea datelor”, arată modul în care EMA CONSTRUCT METAL DESIGN SRL (denumită în continuare: ”EmaDecor”) colectează, utilizează și gestionează informațiile dumneavoastră cu caracter personal. EmaDecor se angajează să protejeze și să îți respecte confidențialitatea. Prezenta Secțiunea detaliază de ce și cum colectăm datele de la dumneavoastră și cum vor fi utilizate.


1.2. EMA CONSTRUCT METAL DESIGN SRL certifică faptul că va respecta dispozițiile legislației aplicabile, în special Regulamentul Parlamentului European si al Consiliului (UE) 2016/679 din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date, care abrogă Directiva 95/46 / CE (denumit în continuare “Regulamentul privind datele cu caracter personal”)


1.3. EmaDecor își rezervă dreptul de a actualiza și modifica periodic Politica de Confidențialitate, pentru a reflecta orice modificări ale modului în care prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal sau orice modificări legislative. În cazul oricărei astfel de modificări, vom afișa pe website-ul nostru versiunea modificată a Politicii de Confidențialitate, motiv pentru care va rugam sa verificați periodic conținutul acestei Politici de Confidențialitate.